Wie is BlogAanTafel?

Hoi Maikel hier, één van de Blogjes aan tafel en welkom op onze site! Online marketeer, hobbykok en handig met een zaag en hout. Onder het toeziend oog van Joris en Moos maak ik verschillende meubels, voornamelijk tafeltjes, maar eigenlijk waar ik zin in heb. Ik probeer vaak het ‘oude’ met het ‘nieuwe’ te mixen. Van gebruikt hout gecombineerd met nieuwe pootjes uit de bouwmarkt, of juist standaard bouwhout gecombineerd met iets antieks, als het maar een gaaf project wordt.   

Speeltoestellen voor de kids

Eind 2020 hebben vrienden aan mij gevraagd of ik een Pikler kon maken voor hun dochter. Sindsdien zijn er alleen maar andere speeltoestellen bijgekomen. Leuke, leerzame en actieve, en hoe kan het ook anders, houten speeltoestellen voor de kleintjes. Check hier alle speeltoestellen >>

Contact

Mocht je iets vinden wat je ook leuk vind, of iemand gelukkig mee denkt te maken? Dat komt dan goed uit. Veel van de projecten zijn gewoon te koop of zelfs speciaal voor jou te maken. Hoe vet is dat!
Of heb je zelf een tof idee maar lukt de uitvoering niet? Ik denk graag met je mee en maak het voor je. Denk aan een bijzettafel, een lamp of wandplank. Ook met een klein budget kan je al gave dingen maken.

Wil je meer info? Neem dan gerust contact op.

Groetjes Maikel (AanTafel)